Zoek jouw
nieuwe woonplek
Filter op:
X

Hoe werkt de woningzoeker

Selecteer uw voorkeurswoningen. Dit doet u via deze woningzoeker. Klik op een verdieping van het gebouw of in de tabel aan de linkerzijde.

Door op een etage op het aanzicht of in de tabel links te klikken krijgt u een verdiepingslaag te zien. Op deze verdiepingslaag kan er op een woning geklikt worden, dan toont een 2e venster informatie over deze specifieke woning. U kunt de woning informatie bekijken via een button “bekijk woning” of de woning direct aan uw voorkeuren toevoegen (er verschijnt een cijfertje bij de button “inschrijven” rechtsboven).

Op de woningdetail pagina kunt u ook de woning toevoegen aan uw voorkeuren door te klikken op “Voeg toe als voorkeurswoning”. En op deze pagina is het ook mogelijk een plattegrond te downloaden.

Wanneer u uw voorkeuren (minimaal 3) heeft toegevoegd klikt u op de button “inschrijven” rechtsboven en vult u het inschrijfformulier verder in, de voorkeurs woningen zijn hier al aan het formulier toegevoegd. Na verzenden ontvangt u een e-mail met een link om een account te maken (als u die nog niet heeft). Via de link kunt u een wachtwoord instellen en daarna kunt u inloggen in uw dossier.

X
X

Filter op:

woningen gevonden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright - Bunkertoren - Artist impressions: Powerhouse Company / Bunkertoren BV
Aan de artist impressions op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Getoonde indelingen en afwerkingsniveau kunnen afwijken van de werkelijkheid.